ponedeljek, 28. april 2014

...in postala sva Najlepši par...

Končno sem si vzela čas, da prah s svojega bloga obrišem še za kakšno drugo priložnost kot je objava svojih voščilnic v izzivih na Craftalnici. No, saj razlog je več kot upravičen :) minulo soboto smo primorci na goriškem dobili čisto svojo novo trgovino z ustvarjalnim materialom Rayher :) jao kaka trgovina, ni da ni, vsega in še več ma ja, kaj vam čem pravit, pridite in si oglejte in nakupite in ustvarjajte :) No, ampak bistvo mojega pisanja zdaj ni sam dogodek otvoritve, ki je bil fantastičen, ampak je eno solarno bitje, ki je imelo delavnico in njeni izdelki...Tina Baša in Najlepši par :) vem, veliko vas je, ki jo že poznate, ki njene izdelke uporabljate, jaz je nisem. Malo me je sram to priznat, obe sva primorki, ampak resnično nisem vedela za njo in njene izdelke...do nedavnega, ko sva se "spoznali" na Facebooku, no v soboto pa še v živo :) spoznala sem njo in njene izdelke. In seveda brez nakupa ni šlo :) potem sem pa včeraj, na deževen dan, ko res ni bilo nedeljskega sprehoda, začela malo ustvarjat z Najlepšim parom...in evo, prva runda marelične marmelade je kuhana <3



Prva slika slikana brez fleša, da se bolje vidi efekt paus papirja kot steklo.


Druga slikana s flešom, da se bolje vidijo barve.
 
 
Voščilnico bom vsekakor vstavila v galerijo Najlepši par http://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-aprila/, bi jo pa mogoče vseeno lahko prijavila tudi na Craftalnico http://craft-alnica.blogspot.com/2014/04/izziv-106-embosiran-detajl.html saj je tokrat tematika relief in reliefna srajčka imitacija lesa je vključena kot ozadje poličke v nonini špajzi :)
 
 

15 komentarjev:

  1. Lepo da si pobrisala prah po blogu in pokazala tkao čudovito voščilnico :)! Z Njalepšim parom se super razumeta - kar tako naprej :)

    papa
    Ne-Ja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Neja, ja moram priznat, da je bila to ljubezen na prvi pogled :)

      Izbriši
  2. Tako dobro in domače mi deluje voščilnica :). Krasno si jo sestavila.
    Hvala, ker si se nam pridružila na 106. izzivu CRAFT-alnice. Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Janja :) domače sadje da dobro marmelado ;)

      Izbriši
  3. Martina, tvoja voščilnica je izjemna...super ideja, doterana v nulo! ...jaz vedno rečem, da ustvarjajo samo izjemni ljudje... Res sem vesela, da bova v stikih, rada imam nove srčne ljudi :-), ki vstopijo v moje življenje :-) In hvala za zaupanje, da takšna ustvarjalka ustvarja z mojimi izdelki... mi je v čast!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina hvala za tvoje besede :) meni je v čast, da sem te spoznala tudi osebno, izjemno pozitivna oseba si :) take nuca naš svet :) predvsem pa so super tvoji izdelki :) danes sem šla v trgovino samo z namenom, da tamali hčerki razkažem naš nov raj, pa nisem uspela it mimo tvojih vrtnic ;) Še bo veselja pr hiši :)

      Izbriši
  4. Lepo, da si našla še eno ljubezen, tudi ta ti daje krila. Tinini izdelki so res samo, da jih imaš rad.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici Lili

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Lili :) res je kot praviš, njeni izdelki ti zlezejo pod kožo in takoj si z njimi na Ti :) Ponosni smo lahko na našo Tino, njeno ime bo še pisano z velikimi črkami <3

      Izbriši
    2. Avtor je odstranil ta komentar.

      Izbriši
    3. Avtor je odstranil ta komentar.

      Izbriši
    4. Avtor je odstranil ta komentar.

      Izbriši
  5. Čudoviti vrčki, kako lepo si jih uporabila
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Tamara :) sem vesela, da je moja ideja všeč tudi vsem vam :)

      Izbriši
  6. Zelooo je lepa in ideja s prevrnjenim kozarčkom je fantastična :-))
    Hvala, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Andreja :) ta voščilnica je tihi poklon moji mami, ki je kuhala najboljšo marmelado <3

      Izbriši