torek, 24. februar 2015

ORHIDEJA

     Je že tako, da moj blog bolj kot ne sameva :( :( :(  nanj se enostavno ne morem navadit, moja primarna virtualna povezava s svetom je Facebook. Še dobro, da obstaja Craftalnica, da občasno pridem semkaj, pobrišem prah tukaj gor in odnesem smeti :D Je pa res, da čeravno so dvotedenski termini, mi enostavno spolzijo iz rok. Ampak tokratni cvetni izziv sem pa le ujela :)

     Ko sem pred letom pa pol začela s papirčkanjem, sem si včasih še ogledala kako sliko na netu ali kak video na youtubu in ena izmed stvari wow mi je bila takrat škatlica, narejena iz tulca od čipsa. Seveda smo potem doma strašno pregrešno jedli, da smo na kup spravili desetine škatlic, ki jih nikoli nisem uporabila v ta namen in še vedno mirno čakajo na polici. Vse po tiste reku ''čez sedem let vse prav pride". Med tem smo doma zbrali še kup podobnih, malo večjih škatel od ječmenove kave, ki jih oče pridno spravlja za kdovekaj...no zdej je tisti kdovekaj prišel še kako prav :)

     Kak mesec nazaj sem pri Rayherjevi Neži videla eno tako čips škatlico in me je spomnila na tiste moje skladiščene škatle. In sinoči sem si zaželela sprobat prav to. Priznam, da sem se malo namučila, ker sem kot ponavadi odkrivala toplo vodo, ampak sem s končnim izdelkom zadovoljna. Ima sicer veliko lepotnih napak, ki jih mogoče vidim in vem samo jaz, ampak ko jih bom podelala vse, kar jih je na polici, bom cel profi in teh napak, ki so zdaj skrite pod orhidejami, ne bo več ;)

     Orhideje pa so zgodba zase. Ta šablona od Marianne design je pa meni fenomenalna, realna, lepa lepa lepa, zdaj bo nekaj časa v obdelavi in mislim, da se jo bom težko naveličala. Zdaj pa dovolj besed, naj nalimam še slike moje prve coffee škatlice :)








 
Kot že rečeno, tole škatlico prijavljam na tokratni izziv Craftalnice http://craft-alnica.blogspot.com/2015/02/izziv-128-rocno-izdelan-cvet.html
 
Pa lep pozdrav vsem, ki se boste sprehodili na mojem blogu, pa prosim previdno, je na tleh še mokro od čiščenja ;)

8 komentarjev:

  1. Sem pazila, da se nebi spotaknila zaradi mokrih tal pa sem se vseeno zapletla ob svoj jezik, ko je padel iz ust ob fotografijah :P. Noro dobra reciklaža in TOP orhideje :)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe Ne-Ja, se pardoniram, če sem kriva za padec jezika :P ;) obljubim, da se bom popravila ;) pa hvala za tvoj sprehodič po blogu in komentar :)

      Izbriši
  2. he, he, he sem vesela, da si spet malo bloggala .-)
    Škoda bi bilo, da bi zamudila tale izziv, ker si naredila krasne orhideje! Celoten izdelek pa je fantastičen.
    Hvala, ker se igraš z nama v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Andreja :) Ja blogam za potrebe Craftalnice, hvala, ker ohranjate moj blog pri življenju ;)

      Izbriši
  3. Wauu, krasna orhideja in se bolj krasna škatlica. Super si vse skupaj sestavila v celoto.
    Hvala, da si se nam pridružila v cvetoči Craft-alnici. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Lili :) vaši izzivi so vsakič izzivalni, tale mi je bil pa še posebej všeč :)

      Izbriši
  4. Res prelepa škatla in orhideje so fantastične.

    OdgovoriIzbriši